Conferinta regionala "REGIO NORD-EST. Impuls spre dezvoltarea comunitatilor locale", Piatra Neamt, 29 noiembrie 2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza miercuri, 29 noiembrie 2017, conferinta regionala “REGIO NORD-EST. Impuls spre dezvoltarea comunitatilor locale” dedicata autoritatilor publice locale din Regiunea Nord - Est. Evenimentul va avea loc la Piatra-Neamt, Hotel Central Plaza, Sala Atrium, Piata Petrodava, nr.1-3, incepand cu ora 11:00.

In cadrul acestei conferinte vom dezbate aspecte esentiale privind apelurile lansate prin POR 2014 – 2020, precum si calendarul estimat de lansari pentru perioada urmatoare (ex. P.I 3.1.C – Iluminat Public, P.I 8.2 - Operatiunea A – Ambulatorii, Axa 10 - Educatie). Un element central al agendei il constituie conditiile de accesare a fondurilor disponibile pentru investitiile care vizeaza mobilitatea urbana (P.I 3.2 - Reducerea emisiilor de carbon in zonele urbane bazata pe planurile de mobilitate urbana durabila) cu accent pe conditiile de eligibilitate si repere utile in intocmirea documentatiei aferente cererilor de finantare.

Evenimentul include si o sesiune interactiva pentru identificarea de solutii in vederea accelerarii proceselor specifice elaborarii si depunerii de proiecte in cadrul apelurilor de proiecte lansate sau in curs de lansare in cadrul POR 2014 – 2020.

Accesul la eveniment este liber, in conditiile inscrierii prin formularul de participare, pana la data de 28 noiembrie 2017.

Formular de participare