Institutul Regional de Oncologie Medicala Iasi va avea un ambulatoriu extins, in care sa fie oferite servicii medicale la standarde ridicate

La finalul saptamanii trecute, a fost semnat contractul de finantare Regio “Cresterea calitatii serviciilor medicale de specialitate prin extindere, modernizare si dotare ambulatoriu integrat in incinta I.R.O. Iasi”, proiect in valoare de peste 9,5 milioane lei.

Proiectul prevede reabilitarea/modernizarea/extinderea/ dotarea infrastructurii ambulatoriului integrat al Institutului Regional de Oncologie Iasi, contribuind, astfel, la dezvoltarea infrastructurii sanitare si sociale la nivel regional. Banii vor fi investiti pentru:

  • Extinderea, modernizarea si dotarea ambulatoriului integrat in incinta I.R.O. Iasi, cu 540 mp suprafata desfasurata;
  • Dotarea ambulatoriului integrat al Institutului Regional de Oncologie cu 51 de echipamente medicale si nemedicale si mobilier specific;
  • Achizitia a 26 de posturi de tratament chimioterapic.

Urmare a acestor achizitii, este asteptata o crestere a capacitatii de tratare a pacientilor in ambulatoriu si reducerea timpului de asteptare al pacientilor care primesc tratament chimioterapic in regim ambulatoriu cu 10%.