Sesiuni de informare cu privire la relansarea prioritatii de investitii 2.1.A - Microintreprinderi: “Dezvolta-ti microintreprinderea prin REGIO!”

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeza, in luna mai 2019, doua sesiuni de informare cu privire la relansarea prioritatii de investitii 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” - 2.1.A Microintreprinderi din cadrul POR 2014-2020.

Pentru acest apel de proiecte pot solicita finantare societatile comerciale si cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor, au mai mult de un an de activitate si profit din exploatare inregistrat in anul 2018 si care investesc in mediul urban. Pot primi finantare investitiile sau activitatile care se refera la construirea, modernizarea si extinderea spatiilor de productie sau prestare a serviciilor.

In regiunea Nord-Est, alocarea financiara disponibila in cadrul acestui apel de proiecte este de 26,26 milioane euro.

Stim ca ati asteptat cu interes lansarea acestui apel de proiecte si venim in intampinarea nevoii dumneavoastra de informare, astfel incat va invitam sa luati parte la unul din evenimentele noastre, care se vor desfasura dupa cum urmeaza:

- 23 mai 2019, la Botosani , Hotel Rapsodia, Ora 11.00
- 28 mai 2019,  la Piatra Neamt, Hotel Central Plaza, Ora 11.00

Accesul la evenimente va fi posibil exclusiv in baza inregistrarii utilizand formularul de inregistrare (click).