Veste buna pentru elevii Scolii Gimnaziale Speciale "Sf. Stelian" din Radauti!

Cu putin timp inainte de inceputul anului scolar, investiile in cresterea eficientei energetice a cladirilor ce gazduiesc Scoala Gimnaziala Speciala "Sf. Stelian" din Radauti au primit unde verde. Vasile Asandei, directorul general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord – Est si Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava au semnat astazi, 6 septembrie 2018 contractul de finantare prin care lucrarile de eficientizare energetica vor fi sustinute financiar de Regio – Programul Operational Regional 2014 – 2020, prin Axa prioritara - 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon.


Sursa foto: facebook.com/ConsiliulJudeteanSuceava

Scoala denumita dupa Sfantul Stelian, considerat unul dintre sfintii ocrotitori ai copiilor, ofera inca din anul 1991 educatie, indrumare si ocrotire celor peste 150 de elevi cu diferite forme de dizabilitati, care sunt inscrisi la unitatea de invatamant.

Implementarea solutiilor de eficientizare energetica a unitatii de invatamant in valoare de aproximativ 850.000 lei completeaza eforturile celor 62 de cadre didactice care isi adapteaza permanent metodele pentru a asigura un climat optim desfasurarii si perfectionarii actului educational, in conformitate cu Curriculumul National pentru invatamantul special si special integrat.