Consultare privind Documentul Cadru Regional aferent Strategiei pentru Cercetare si Inovare Regionala prin Specializare Inteligenta NORD-EST

Pentru programarea resurselor alocate Axei 1, Promovarea Serviciilor de Transfer Tehnologic din Programul Operational Regional 2014-2020, incepand cu anul 2015, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a recomandat tuturor regiunilor Romaniei sa elaboreze un Document Cadru Regional pentru Specializarea Inteligenta.

In acest context, ADR Nord-Est anunta ca Documentul Cadru Regional aferent Strategiei pentru Cercetare si Inovare Regionala prin Specializare Inteligenta NORD-EST este disponibil pentru consultare atasat mai jos.
Prezentul material Document Cadru Regional(DCR) a fost elaborat de catre ADR Nord-Est intr-un larg parteneriat cu actorii relevanti din mediul academic, institute de cercetare, mediul de afaceri si cel public.

Tuturor celor interesati, va rugam sa ne transmiteti observatiile dvs pe email: info@adrnordest.ro sau fax 0233.218.072.

Document Cadru Regional pentru Strategia pentru Cercetare si Inovare Regionala prin Specializare Inteligenta NORD-EST [draft - actualizat 06.03.2017]

Anexe Document Cadru Regional [draft - actualizat 06.03.2017]

Documente suport implementare beneficiari publici / privati

Intrebari privind aplicare OUG 64/2022