Ministerul Educatiei Nationale a publicat avizul necesar investitiilor din cadrul POR in cresterea eficientei energetice a unitatilor de invatamant

Modelul de aviz privind oportunitatea investitiei, necesar pentru proiectele de crestere a eficientei energetice in unitatile de invatamant, finantate prin POR, este disponibil pentru potentialii beneficiari.

Formularul a fost publicat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN), la solicitarea Autoritatii de Management a POR, pe site-ul www.edu.ro, la sectiunea "Noutati".

Avizul face parte din documentatia pentru proiectele ce vizeaza unitati de invatamant, pe care o depun solicitantii de fonduri europene, odata cu cererea de finantare. Solicitarea avizului se face la Ministerul Educatiei Nationale si este prevazuta in Ghidul Solicitantului aferent axei prioritare 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon a Programului Operational Regional (POR) 2014-2020, prioritatea de investitii 3.1 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, operatiunea B – Cladiri publice.

Modelul de aviz privind oportunitatea realizarii unor investitii finantate prin Programul Operational Regional – POR/2016/3/3.1/B/1/7 si constituirea Comisiei pentru acordarea sa, la nivelul MEN, sunt reglementate prin Ordinul nr. 3432/09.03.2017.

Descarca document