Cladirea Primariei din Flamanzi va fi reabilitata termic prin REGIO

Astazi, 21 septembrie 2018, Dl Vasile Asandei, Director General ADR Nord-Est a semnat la Piatra Neamt, contractul de finantare pentru proiectul EFICIENTIZAREA ENERGETICA A PRIMARIEI ORASULUI FLAMANZI, ORASUL FLAMANZI, JUDETUL BOTOSANI, cu Dl Dan Oloeriu, Primarul Orasului Flamanzi.

Proiectul prevede cresterea eficientei energetice a cladirii Primariei orasului Flamanzi, prin interventii de reabilitare termica a elementelor de anvelopa, a sistemului de incalzire si a instalatiei electrice a cladirii.

De asemenea, este vizata cresterea gradului de independenta energetica a cladirii Primariei orasului Flamanzi fata de sursele conventionale de producere a energiei si implementarea de sisteme neconventionale de producere a energiei care valorifica resursele regenerabile, in scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera (CO2).

Valoarea finantarii nerambursabile este de 478.344 EURO, reprezentand 98% din valoarea eligibila a proiectului.

De rezultatul acestor investitii in cresterea eficientei energetice vor beneficia toti angajatii Primariei din Flamanzi, dar si cele aproximativ 11.000 de persoane care apeleaza la serviciile institutiei, avand parte de conditii sporite din punct de vedere al confortului termic pe toata durata anului.